Значајни карактеристики на моделот

 • ТРКАЛА
  ТРКАЛА

  Range Rover Vogue се карактеризира со 20"-ни тркала од легура 'Style 1065' со 12 краци како дел од стандардната опрема.

 • МАТРИКС ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ
  МАТРИКС ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ

  Матрикс ЛЕД фаровите со препознатливи светла за дневно возење (DRL) го овозможуваат системот Напреден светлосен сноп за возење (ADB) и се карактеризираат со Систем за прилагодливо предно осветлување (AFS).

 • КОМФОР И УДОБНОСТ
  КОМФОР И УДОБНОСТ

  Системот за влегување без клуч ви овозможува да влезете во возилото или да го заклучите/активирате алармот без да го вадите далечинскиот паметен клуч од ташната или џебот. Системот Меко затворање на вратата обезбедува електромоторно забравување на сите врати за да се контролира затворањето.

 • ЛУКСУЗНИ СЕДИШТА
  ЛУКСУЗНИ СЕДИШТА

  Седиштата се од Windsor кожа. Предните седишта се со прилагодување во 20 насоки и со греење, а задните седишта се со електромоторно прилагодување на навалувањето и со греење. Седиштата за возачот и за совозачот имаат мемориска функција, а седиштето за совозачот ја има и функцијата за максимално поместување нанапред.

 • АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™
  АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™

  Врвна резолуција, кристално чисти високи тонови и моќен, длабок бас - емитирани преку внимателно распоредените 13 звучници вклучувајќи го и двоканалниот сабвуфер - сето тоа беспрекорно се контролира преку системот Touch Pro Duo.

 • СИСТЕМ ОД КАМЕРИ ЗА ОПКРУЖУВАЧКА СЛИКА
  СИСТЕМ ОД КАМЕРИ ЗА ОПКРУЖУВАЧКА СЛИКА

  Четирите дигитални камери дискретно поставени околу возилото обезбедуваат поглед од горе во 360° што се прикажува на екранот на допир. Способноста да се прикажуваат неколку погледи во исто време помага при паркирањето и при други маневрирања.

Краток преглед на моторите

Мотор Забрзување 0-100km/h
во сек.
Максимална брзина km/h Вртежен момент Nm Комбиниран циклус l/100km Емисија на CO2 g/kg
TDV6 3.0L SDV6 DIESEL (275PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 7,9 209 625 7,6 199
SDV8 4.4L SDV8 DIESEL (339PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 6.9 218 740 8.4 219
P400e 2.0L P400e PETROL PHEV (404PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 6.8 220 640 2.8 64
V8 СО КОМПРЕСОР 5.0L V8 SUPERCHARGED PETROL (525PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ *Сите вредности се привремени и се предмет на официјално потврдување **Потрошувачката на гориво може да се подобри со вградување на тркалото Aero. 7.3 250 625 12.8 294

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

 • HSE
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY