Range Rover SV Coupé is a celebration of the Range Rover Bloodline. With a dramatic two door silhouette, this breathtaking four-seat coupé alludes to its unique heritage whilst being thoroughly modern and contemporary. Beautifully refined, superbly engineered Range Rover SV Coupé is the most distinguished, luxurious and exclusive Range Rover ever built.

  GERRY MCGOVERN
  LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

  ДИЗАЈН

  МАЈСТОРСКА ИЗРАБОТКА

  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КОМБИНАЦИИ ОД БОИ
   ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КОМБИНАЦИИ ОД БОИ

   Како што му доликува на вакво ретко возило, Range Rover Coupé ја нуди најдобрата палета на бои. Секој избор на дизајнерот се карактеризира со бројни опции за бои за надворешноста од основните колекции и од колекциите на бои SVO Premium. Освен тоа, можеме да понудиме и беспрекорна услуга за совпаѓање на бои по нарачка.

  • ЕКСТРАВАГАНТНИ МАТЕРИЈАЛИ
   ЕКСТРАВАГАНТНИ МАТЕРИЈАЛИ

   Нашите меки полуанилински кожи се набавуваат од една кожара, основана во 1905 година. Тие ја задржуваат природната површина на кожата - со зрната - и се карактеризираат со уникатно прошивање со ромбоидни форми.

  • ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
   ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

   Ја имате опцијата за уште подетално персонализирање на Range Rover SV Coupé. Од декорацијата со вашите иницијали, до персонализирани плочки на праговите на вратите и знакот Range Rover, постојат многубројни можности вашето возило да го направите возило за колекционери.

  • ФУРНИРИ
   ФУРНИРИ

   Одржливите дрвени фурнири – Natural Black Ash, Santos Palisander или Nautica – се користат насекаде низ возилото. Без оглед на дрвениот фурнир што ќе го изберете, можете да бидете сигурен дека тоа ќе го збогати неспоредливиот дизајн на Range Rover SV Coupé.

  • РАЧНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА
   РАЧНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА

   Во квалитетот на изработката на Range Rover Coupé јасно се изразени искуството насобрано низ децениите, чувството за детали и материјалите со рачна завршна обработка. Сѐ што гледате и допирате нуди префинето, опипливо доживување што го збогатува секое патување.

  • ЗАНЕСНИ ДЕТАЛИ
   ЗАНЕСНИ ДЕТАЛИ

   Секој дел од ова возило беше прецизно осмислен. Дизајнот со ромбоидни форми и опцијата за контрастно порабување дополнително го збогатува чувството за мајсторска изработка и прецизност во Range Rover SV Coupé.

  ПЕРФОРМАНСИ

  СПОСОБНОСТ