Опции и додатоци

Сите опции не се достапни кај сите модели. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач на Land Rover за да дознаете повеќе.

  Опции за надворешноста

  Опции за надворешноста

  ЧУДЕСНИ ТРКАЛА ОД ЛЕГУРА

  Персонализирајте го вашиот Range Rover Evoque со вашите омилени тркала од легура. На избор имате широка лепеза од тркала со современ и динамичен дизајн, со димензии од 17" дo 20".

  Креирајте свој модел

  Опции за внатрешноста

  • ЧУВСТВО ЗА СВЕТЛИНА И ПРОСТОР
   ЧУВСТВО ЗА СВЕТЛИНА И ПРОСТОР

   Кај каросериите во изведбата Coupé и изведбата со пет врати, опционалниот целосно стаклен фиксен панорамски покрив го зголемува чувството за простор во внатрешноста на возилото и го полни со природна светлина, а и обезбедува непречен поглед на околното опкружување.

  • ВАШАТА ПАЛЕТА
   ВАШАТА ПАЛЕТА

   За да го персонализирате вашиот Range Rover Evoque, на избор имате широка палета од бои и материјали меѓу кои и зрнеста кожа и кожата Oxford.

  • СОФИСТИЦИРАНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА
   СОФИСТИЦИРАНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА

   Унапредете ги површините со полиран алуминиум, алуминиум со текстура или алуминиум со ботанички детали, како и со дрвените фурнири од Figured Macassar, Dark Grey Oak или Gloss Black Strata.

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПАКЕТ BLACK DESIGN

  Опционалниот пакет Black Design додава нијанса на драма во внатрешноста на вашиот Range Rover Evoque. Достапен со сите опции за боја на надворешноста, тој ги вклучува затемнетите фарови, светла за магла и крајни светла, елементи за надворешноста во бојата Narvik Black и карактеристичните тркала од легура со димензија од 20 инчи во бојата Satin Black.

  Креирајте свој модел

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПАКЕТ GRAPHITE DESIGN

  Нагласете ја веќе стилската појава на вашиот Range Rover Evoque со новиот пакет Graphite Design. Тој вклучува затемнети фарови, светла за магла и крајни светла, порабување на украсната маска во бојата Satin Dorchester Grey и црн контрастен покрив. Уникатните 20"-ни тркала од легура во бојата Satin Technical Grey го комплетираат изгледот на возилото.

  Креирајте свој модел

  Додатоци

  • ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
   ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

   Во секое време можете да додадете дополнителна опрема одобрена од Land Rover, од детски седишта и заштитни навлаки до надградби на системите за забава и технички надградби.

  • ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА
   ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

   Разубавете го вашето возило со привлечни детали, додадете заштита од оштетување при теренско возење.

  • ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ
   ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ

   Кога е вграден пакетот со кровни шини, можете да изберете специјализиран багажник за спортска опрема и додатоци за да ја искористите способноста за влечење која Land Rover ја има.

  • ТРКАЛА И ДОДАТОЦИ
   ТРКАЛА И ДОДАТОЦИ

   Персонализирајте го изгледот на вашиот Land Rover со тркала од легура и дотерајте ги со стилски и брендирани додатоци.