Главни карактеристики

  • Дизајн
   Дизајн

   Range Rover Evoque Convertible, со неговите впечатливи линии и мускулести странични рабови, е синоним за стил и современ градски живот.

   Погледнете го филмот
  • ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
   ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА

   InControl Touch Pro е систем за информации и забава од најновата генерација којшто технологијата во автомобилот ја издига на потполно ново ниво.

   Погледнете го филмот
  • ПОКРИВ СО Z СИСТЕМ ЗА СКЛОПУВАЊЕ
   ПОКРИВ СО Z СИСТЕМ ЗА СКЛОПУВАЊЕ

   Покривот со акустична изолација се склопува за само 18 секунди при брзини до 48 km/h.

   Погледнете го филмот

  Дизајн

  Разновидност

  Технологија

  Способност

  Перформанси