Главни карактеристики

  • НАГРАДУВАН ДИЗАЈН
   НАГРАДУВАН ДИЗАЈН

   Range Rover Evoque е достапен во три каросериски изведби: Coupé, изведба со пет врати и Convertible. Изведбите Coupé и со пет врати имаат до шест модели во својата гама, и тоа се моделите Pure, SE, SE Dynamic, HSE, HSE Dynamic и Autobiography. Изведбата Convertible има два модели, SE Dynamic и HSE Dynamic со Z систем за склопување на покривот со платното во Ebony.

   Погледнете го дизајнот
  • INCONTROL КАКО ДЕЛ ОД ВАШИОТ ЖИВОТ
   INCONTROL КАКО ДЕЛ ОД ВАШИОТ ЖИВОТ

   InControl Touch Pro е систем за информации и забава од следната генерација кај Land Rover, систем којшто ги унапредува поврзливоста и забавата кај Range Rover Evoque до највисокото ниво. Пронајдете место за паркирање, емитирајте ја вашата омилена музика, дури и следете украдено возило - InControl може да го направи вашиот живот полесен.

   ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА
  • ВНАТРЕШНОСТ ИЗРАБОТЕНА ЗА КОМФОР
   ВНАТРЕШНОСТ ИЗРАБОТЕНА ЗА КОМФОР

   За да го креирате вашиот идеален простор на располагање ви е кожа со двојни шевови и избор од алуминиумски и дрвени фурнири. Функцијата масажа и греењето и ладењето на седиштата се нудат како опција за предните седишта а, од моделот HSE па натаму, напредниот систем Прилагодливо внатрешно осветлување ја поставува вистинската атмосфера во кабината.

   погледнете ја внатрешноста

  Дизајн

  Разновидност

  Технологија

  Способност

  Перформанси