Значајни карактеристики на моделот

 • ТРКАЛА
  ТРКАЛА

  Range Rover Autobiography се карактеризира со 21"-ни тркала од легура 'Style 7001' со 7 двојни краци во бојата Light Silver обработени со дијамант како дел од стандардната опрема.

 • ПИКСЕЛ ЛЕД ФАРОВИ
  ПИКСЕЛ ЛЕД ФАРОВИ

  Пиксел ЛЕД фаровите со препознатливо светло за дневно возење (DRL) обезбедуваат поостра резолуција за да го максимираат светлосниот сноп што е достапен за возачот и нудат попрецизно придушување за да се избегне заслепувањето на возилата што доаѓаат од спротивна насока, а со тоа се грижат за побезбедно возење.

 • КОМФОР И УДОБНОСТ
  КОМФОР И УДОБНОСТ

  Автоматскиот клима уред со четири зони може да се оптимизира за секој патник во возилото, прилагодливото амбиентно внатрешно осветлување нуди десет смирувачки бои, а лизгачниот панорамски покрив може целосно да се отвори.

 • ЛУКСУЗНИ СЕДИШТА
  ЛУКСУЗНИ СЕДИШТА

  Седиштата се од перфорирана полуанилинска кожа. Предните седишта се со прилагодување во 24 насоки, со греење и ладење и со масажер, а задните седишта се од бизнис класата. Сите седишта имаат мемориска функција. Вклучена е и функцијата Далечинско интелигентно соборување на седиштата.

 • АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ СО ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК
  АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ СО ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК

  Полниот и чист звук како да се работи за изведба во живо се добива преку распоредот на 19те предни, странични и задни звучници, вклучувајќи го и двоканалниот сабвуфер - беспрекорно се контролира преку системот Touch Pro Duo.

 • СИСТЕМ ОД КАМЕРИ ЗА ОПКРУЖУВАЧКА СЛИКА
  СИСТЕМ ОД КАМЕРИ ЗА ОПКРУЖУВАЧКА СЛИКА

  Четирите дигитални камери дискретно поставени околу возилото обезбедуваат поглед од горе во 360° што се прикажува на екранот на допир. Способноста да се прикажуваат неколку погледи во исто време помага при паркирањето и при други маневрирања.

Краток преглед на моторите

Мотор Забрзување 0-100km/h
во сек.
Максимална брзина km/h Вртежен момент Nm Комбиниран циклус l/100km Емисија на CO2 g/kg
TDV6 3.0L SDV6 DIESEL (275PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 7,9 209 625 7,6 199
SDV8 4.4L SDV8 DIESEL (339PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 6.9 218 740 8.4 219
P400e 2.0L P400e PETROL PHEV (404PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ 6.8 220 640 2.8 64
V8 СО КОМПРЕСОР 5.0L V8 SUPERCHARGED PETROL (525PS) AUTO Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ *Сите вредности се привремени и се предмет на официјално потврдување **Потрошувачката на гориво може да се подобри со вградување на тркалото Aero. 7.3 250 625 12.8 294

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

 • HSE
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY