RANGE ROVER EVOQUE

НА ЛИЗИНГ СО 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Смиреност, префинетост и рамнотежа. Го имаме она што ви треба - Range Rover EVOQUE.
Едноставни линии и високо ниво на прецизност однадвор, префинетост каква очекувате од Range Rover Evoque. Раскошните природни материјали во внатрешноста на кабината, редуцираната контролна табла и иновативната интуитивна технологија, инстантно ве внесуваат во состојба на смиреност.
Исклучително способен, луксузен, компактен SUV.

ФИНАНСИРАЊЕ НА ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ ПРЕКУ SPARKASSE LEASING.

Понудата е ограничена и важи само за моделите на залиха. Испорака веднаш.

Емисија на CO2: 165-221 g/km. Комбинирана потрошувачка на гориво: 6,3 – 9,8 l/100 km.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција.