НОВИОТ DEFENDER

СО БОГАТИ ПАКЕТИ ОПРЕМА И ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

БОГАТИ ПАКЕТИ ОПРЕМА И ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ

Новиот DEFENDER ужива во предизвиците и ги надминува сите пречки. Со погон на сите четири тркала и новата технологија со можност за прилагодување на различни терени, има способност уште побескомпромисно да ги помести границите на возможното. Тестиран во сите услови, во секакво опкружување, на секоја површина на која може да наидете, секогаш продолжува подготвен за следниот предизвик.
DEFENDER. Способен за големи нешта.

Контактирајте нѐ и искористете ја понудата со богати пакети.

ФИНАНСИРАЊЕ НА ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ ПРЕКУ SPARKASSE LEASING.

Понудата е ограничена и важи само за моделите на залиха. Испорака веднаш.

Емисија на CO2: 234-263 g/km. Комбинирана потрошувачка на гориво: 8,9 – 12,5 l/100 km.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција.

ВРВНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Искористете ги предностите од својот свет. Со Defender, имате можност целосно да го персонализирате возилото за да одговара на вашиот животен стил.
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВРВНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА