RANGE ROVER SPORT

Супериорно комфорен и моќен, со спортски дизајнерски решенија и победнички став, Range Rover Sport е овде за да го покажете својот деловен успех.

Контактирајте нѐ и искористете ја најдобрата понуда досега, RANGE ROVER SPORT за 84.900 € опремен со:

 • • 3.0 SDV6 дизел мотор со двоен турбо полнач
 • • 4WD погон на сите тркала
 • • Автоматска трансмисија со 8 степени на пренос
 • • Електронско воздушно потпирање
 • • Систем за навигација
 • • Камера за паркирање наназад
 • • Кожни седишта
 • • Предни седишта со греење
 • • Затемнети задни стакла
 • • Клима уред со две зони
 • • Сензори за паркирање нанапред и наназад
 • • 21” алуминиумски тркала

Понудата е ограничена и важи само за моделите на залиха. Испорака веднаш.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

ЗА

84.900

ОПРЕМЕН

*Цената во денари изнесува 5.246.820 денари и се однесува за верзијата Range Rover Sport 3.0 SDV6 дизел мотор со двоен турбо полнач 4WD за моделите на залиха.
Емисија на CO2: 164 – 294 g/km. Комбинирана потрошувачка на гориво: 6,2 – 12,8 l/100 km. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција.