ПРОГРАМАТА THE ABOVE AND BEYOND TOUR

ПРЕДИЗВИКАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ВЕШТИНИ ЗА ВОЗЕЊЕ ДО КРАЈНИТЕ ГРАНИЦИ. НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАБОРАВИТЕ ДОЖИВУВАЊЕТО СО LAND ROVER.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
Во Land Rover секогаш го бараме следното возбудливо возење. Живееме за нагорнините, надолнините и страничните падини. Стрмни нагорнини и остри надолнини. Карпести речни корита, замрзнати патишта и искачување по нагорнини. Секогаш сме спремни за сè. Само да не е рамен терен.
ИМА ЛИ ЗАБАВА КОГА СЕ ВОЗИ ПО РАМЕН ТЕРЕН

Програмата The Above and Beyond Tour ве води околу целиот свет и им овозможува на фановите на Land Rover да ги испитаат своите вештини за возење во бројни предизвикувачки ситуации. Се комбинираат стрмни нагорнини со драматични надолнини и секаков друг терен. Ова програма на гостите им дава автентична демострација на способностите и стабилноста на Land Rover.

ВОЗЕТЕ ГО ОНОЈ LAND ROVER ШТО ГО САКАТЕ

Програмата The Above and Beyond Tour е највозбудливиот начин со којшто ќе го искусите вашето омилено возило од Land Rover кога сте зад воланот. Без оглед дали ќе го изберете сестраниот Land Rover Discovery или авангардниот Range Rover Velar, можете да очекувате врвни способноси и стабилност.

Програмата The Above and Beyond Tour посетува различни земји. Ако вашата земја не е на списокот, патувањето може да е планирано за подоцнежен датум. За подетални информации можете повторно да проверите или дознајте ги нашите глобални Experience центри тука.

ЗАКАЖЕТЕ ДЕН ЗА EXPERIENCE
Искусите ги од прва рака способностите на Land Rover за движење по секаков терен
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ПРОГРАМАТА ПАТУВАЧКА АВАНТУРА
Погледнете како изгледаат епохалните дестинации зад воланот на Land Rover
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Land Rover
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблиску до вас