ОПЦИИ И ОПРЕМА НА LAND ROVER - ДОДАТОЦИ

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ

Сите опции нема да бидат достапни кај сите модели. Контактирајте со вашиот локален продавач на Land Rover за да дознаете повеќе.

Опционални пакети

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ


Впечатлив покрив во контрастна боја, достапен во црна или сива боја, извонредно ќе се надоврзе на вашиот избор на боја за надворешноста. Ја имате и опцијата за целосно стаклен фиксен панорамски покрив со кој ќе имате непречен поглед на вашето опкружување.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ

Опции за внатрешноста

 • ФЛЕКСИБИЛНА ВНАТРЕШНОСТ
  ФЛЕКСИБИЛНА ВНАТРЕШНОСТ

  Внатрешноста може многу лесно да се прилагодува и ја вклучува опцијата за 5 + 2 седишта. И двете седишта, за возачот и за совозачот, делат иста функционалност вклучувајќи ги поместувањето во до 12 насоки и меморијата. За флексибилност помеѓу багажен простор и места за седење, за вториот ред изберете седишта со лизгање и навалување.


 • ПРЕФИНЕТИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА КОМФОР
  ПРЕФИНЕТИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА КОМФОР

  Пространата кабина е прекрасно дизајнирана за да можете вие и вашите сопатници да уживате во комфорот. Уредени со материјали со висок квалитет, како што е кожа со двојни шевови, површините се исто така многу отпорни и практични. Посебно се истакнуваат елегантните, модерни палети од бои, како што е внатрешноста со темата Glacier.


 • КЛИМА УРЕД
  КЛИМА УРЕД

  Ако живеете во предел со екстремни временски услови, многу жешко или многу ладно време, тогаш мора да имате клима уред. Високо поставените отвори за вентилација во вториот им овозможуваат комфор на вашите сопатници, а температурата може да се прилагодува за различни делови во возилото. Може да изберете и дополнително ладење за третиот ред.


ОПРЕМА НА LAND ROVER - ДОДАТОЦИ

 • ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА
  ДОДАТОЦИ ЗА НАДВОРЕШНОСТА

  Разубавете го вашето возило со привлечни детали, додадете заштита од оштетување и надградби за теренско возење.

 • ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА
  ДОДАТОЦИ ЗА ВНАТРЕШНОСТА

  Во секое време можете да додадете дополнителна опрема одобрена од Land Rover, од детски седишта и додатоци за патување за вашите миленичиња до надградби на системите за забава и технички надградби.

 • ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ
  ПРЕВЕЗУВАЊЕ ТОВАР И ВЛЕЧЕЊЕ

  Кога е вграден пакетот со кровни шини, можете да изберете специјализиран багажник за спортска опрема и додатоци за да ја искористите способноста за влечење што ја има Land Rover.

 • ТРКАЛА И ДОДАТОЦИ
  ТРКАЛА И ДОДАТОЦИ

  Персонализирајте го изгледот на вашиот Land Rover со тркала од легура и дотерајте ги со стилски и брендирани додатоци.