Главни карактеристики

  • РАЗНОВИДНОСТ
   РАЗНОВИДНОСТ

   Со опционалниот втор ред на лизгање којшто нуди сличен простор за нозете како во Range Rover, и опционален трет ред, вие можете да го прилагодите просторот за да ги исполните потребите што ги имате за багаж или за седишта.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ДИЗАЈН
   ДИЗАЈН

   Мазната, аеродинамична силуета на Discovery Sport со легендарната способност на Land Rover и флексибилната внатрешност, го надополнуваат убавиот изглед на возилото коешто нуди многу повеќе.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • ТЕХНОЛОГИЈА
   ТЕХНОЛОГИЈА

   Најновите елементи за контрола ја истакнуваат јасната инструмент табла која има екран на допир од 8” и опционалниот Head-up дисплеј со најновата технологија за интуитивна комуникација. На располагање е и екранот на допир од 10” со функцијата Touch Pro.

   ИСТРАЖЕТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Дизајн

  Разновидност

  Технологија

  Способност

  Перформанси

  ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

  • PURE
  • SE
  • HSE
  • HSE LUXURY
  • LANDMARK EDITION