ЗНАЧАЈНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛОТ

 • 20"-НИ ТРКАЛА ОД ЛЕГУРА 'STYLE 1011' СО 10 ДВОЈНИ КРАЦИ
  20"-НИ ТРКАЛА ОД ЛЕГУРА 'STYLE 1011' СО 10 ДВОЈНИ КРАЦИ

  Впечатливиот дизајн на тркалата од легура прикажува само еден од низата извонредни детали кои можете да ги видите насекаде во возилото.

 • NAVIGATION PRO SYSTEM
  NAVIGATION PRO SYSTEM

  Како што наближувате до вашето одредиште, така системот за навигација Touch Pro Navigation ќе ви предложи, од својата база на податоци, паркинг во близина и само со еден клик, паркингот е додаден и вашата патека е обновена.

 • ВНАТРЕШНА КРАЈНА ВРАТА СО ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ПОГОН
  ВНАТРЕШНА КРАЈНА ВРАТА СО ЕЛЕКТРОМОТОРЕН ПОГОН

  Ова возило ја има карактеристиката внатрешна крајна врата со електромоторен погон, којашто кога ќе се отвори, може да обезбеди платформа што може да се користи при социјални или спортски настани, а истовремено и за поголема заштита од елементите во багажниот простор.

 • ДИГИТАЛЕН АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ СО ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК
  ДИГИТАЛЕН АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ СО ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК

  Land Rover склучи партнерство со Meridian, светски лидер за аудио технолигии со високи перформанси, за да го развие овој дигитален аудио систем со опкружувачки звук, кој создава 825W преку 14 звучници и двоканален сабвуфер.

 • СЕДИШТА ОД WINDSOR КОЖА СО МЕМОРИЈА И ПРИЛАГОДУВАЊЕ ВО 16 НАСОКИ
  СЕДИШТА ОД WINDSOR КОЖА СО МЕМОРИЈА И ПРИЛАГОДУВАЊЕ ВО 16 НАСОКИ

  Како дел од пакетот на седишта 4, греењето на предните седишта е стандардна опрема, со Windsor кожа заедно со поставките за индивидуално програмирање кои обезбедуваат врвен комфор и префинет животен стил.

 • ПАКЕТ DRIVER ASSIST
  ПАКЕТ DRIVER ASSIST

  Системот 360° Помош при паркирање ви дава целосна доверба при маневрирање во тесен простор. Овој систем обезбедува звучна и визуелна повратна информација за тоа колку сте блиску до пречките во текот на паркирањето.

КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ

Мотор Забрзување (секунди) 0-100km/h Максимална брзина km/h Вртежен момент Nm Комбиниран циклус l/100km
5 седишта / 7 седишта
Емисија на CO2 од g/km
5 седишта / 7 седишта
Td4 INGENIUM DIESEL АВТОМАТСКА ТРАНСМИСИЈА (4WD) 2.0 литри дизел (180 PS) 10.5 189 430 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM DIESEL АВТОМАТСКА ТРАНСМИСИЈА (4WD) 2.0 литри дизел (240 PS) 8.7 207 430 7.3 / 7.4 192 / 195
Td6 DIESEL АВТОМАТСКА ТРАНСМИСИЈА (4WD) 3.0 литри дизел (258 PS) 8.1 209 600 7.2 / 7.2 189 / 189[1]
Si4 INGENIUM PETROL АВТОМАТСКА ТРАНСМИСИЈА (4WD) 2.0 литри бензински (300 PS) 7.7 201 400 9.5 / 9.7 216 / 221
Si6 V6 SUPERCHARGED PETROL АВТОМАТСКА ТРАНСМИСИЈА (4WD) 3.0 литри бензински (340 PS) 7.1 215 450 10.9 / 10.9 254 / 254[1]

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE LUXURY